OAS hjemme hos Morten

Takk til Morten Hansen som åpnet sine dører og kjøleskap til en både sulten og nysgjerrig gjeng. Maten var upåklagelig både i mengde og smak. Morten’s chili satte en skikkelig spiss på den gastronoiske introen til stor og tøff lyd fra Viva oppsettet hans. Alle komponenter i kjeden kommer fra Viva foruten Entreq jordforbedringsprodukter. Disse produktene hadde jeg lest om men hadde ikke tro på at det skulle ha noen virkning i det hele tatt. Ikke bare hade jeg tatt feil av hvordan de benyttes i kjeden, men også at de gjorde en skikklig endring i positiv måte hos Morten.

Takk til Morten for at jeg fikk oppleve dette møbelet av ett anlegg. Det låt fint, tøft, stort, mykt på en gang. Det var veldig altetende i hva som ble spilt. Gode opptak ble veldig bra og de ikke fullt så gode ble gjengitt uten piggtrådfaktor.

Horn er ikke like og dette er ett hornbasert svært langt unna lydsignaturen til Avantgarde Acoustics.

Takk for meg!

Lars