Hjemme hos Thor

Den 5. mars var Anne-Gunn og Hans Christian på OAS lyttekveld hos Thor. Han spiller på Linn Akubarik Exact, som har fått Katalyst oppgradering.

Høyttalerene er fullaktive, 5 veis, og med innebygget romkompensasjon. Den er utstyrt med hele 3 domes, en 13 mm superdiskant, 25 mm diskant og en 75 mm mellomtone. Midbassen håndteres av en 5″, og bassen sikres av 2 x 7″ servostyrte elementer på undersiden av kabinettet, med isobar lading. Det hele drives av 5 innebygde forsterkermoduler, på hhv 4 x 100 watt og 1 x 200 watt, per høyttaler.

Thor har vært Linn-mann i mange år, og virker å storkose seg med nettbrett i hånda, hvor alt fra musikk til romkompenseringen kan styres. Linn sin filosofi handler om nøytralitet og minst mulig forvrenging, og det høres. Exsakt er et passende ordspill på den fullaktive løsningen!

Takk for en hyggelig musikkaften!