Operaakustikeren redder Rudis rom

Beklager litt dum tittel, men jeg er jo tabloidjournalist. Vår nye formann Rudi Myrvang stilte anlegg og rom til disposisjon for akustiker og operasanger Alister Kindingstad som har vært med å skape akustikken i Den norske Opera & Ballett.

Dessverre ble vi bare fire stykker til stede på dette svært fascinerende foredraget. Derfor bestemte jeg meg for å filme det hele og klippe ut noen høydepunkter.

Rudi har et svært kompetent anlegg med Devialet 220-forterker og Audio Physic høyttaler og subwoofer, men rommet det står i har noen av de samme problemer som nesten alle stuer har. Så det forteller Allister en god del om. Hvis du ikke orker å se hele. Så kommer det en konklusjon om hva som bør gjøres med rommet på slutten. Det er også svært fascinerende når han gjør målingene av rommet.

Håper dere liker foredraget.