Ayre: «Diamonds are forever»

Ayre_4

Ayre Acoustics har børstet støvet av en femti år gammel forsterkerkonstruksjon, og bygger sine nye high-endforsterkere rundt den. Vi har testet VX-5 med «Diamond output stage».

Av Egil Erlandsen

Foruten denne effektforsterkeren på 2×175 watt benyttes den nygamle teknologien i den integrerte AX-5, forforsterkeren KX-5 og firmaets flaggskip i R-serien. Navnet har kretsløsningen fått fordi komponentutlegget gir assosiasjoner til en diamant.

LES MER

Doxa 8.2 – Musikalsk forføring i absolutt verdensklasse!

IMG_3643

Introduksjon

Jeg var veldig godt fornøyd med min kombinasjon av Burmester 001, Doxa 61, WLM Lyra MK II og Cardas Golden Reference strøm, signal og høytaler kabel. Det var et system som fungerte godt på veldig mange av de parametrene som jeg mener at et godt stereoanlegg skal ha, for og gi en stor musikalsk nytelse. Jeg kunne ha levd lenge med dette systemet og vært godt fornøyd uten de store audiofile savn i lang tid fremover.

LES MER

Black Magic Cables – EMOTION

Teac - Esoteric X-01D2

Test av Black Magic Emotion høyttaler kabel


PM Audio er for de fleste med HiFi interesse en velkjent aktør her i Norge. Ikke minst på grunn av sin kabel produksjon av Black Magic. OAS har tidligere hatt både høyttalerkabler (GIANT) og Interconnects til test med meget hyggelig resultat.Det var derfor med glede undertegnede, Morty,  mottok henvendelsen fra Paul Mortensen om å la OAS, som første klubb i Norge få et sett med helt nyutviklede høyttalerkabler, navngitt BM EMOTION til test.

LES MER