Sommerfest OAS 2008

Sommerfest_01-1

Dagen var solfyllt og behagelig varm, da vi møttes for å holde vår årlige kulemagegrill. Jan Erik åpnet opp huset sitt. Godt over 20 voksne herremenn inntok terrasen, for konsumering av deilig grillmat og heftig HiFi prat. Oppmøtet var sterkere enn på lenge. Festen varte ut i de sene nattetimer.

Formannen inspiserer klubbmedlemmene. Sjekker at vi har fått nok mat og drikke. Og som seg hør og bør; passser han på at HiFi diskusjonene er sterkt til stede.

KW følger med i samtalen og drømmer lett om sine nyinnkjøpte Kef 207 høytalere. Disse skal etter jungeltelegrafen å dømme spille meget bra!

Morten diskuterer ivrig..

Egil og Hans Christian deltar i diskusjonen om høyoppløste formater

Samtalene er mange og fyllte med HiFi fra ende til annen. OAS er et fan tastisk sted og slippe ut alle sine tanker om musikk og lyd. Diskusjonene er mange man er uenige og enige og samtalene er stort sett fyllt med tips triks og velmente råd.

Anlegget for kvelden. Meridian, Dynamic Presicion og Forsmann i unisont selskap.

Mektige høytalere

Ny og gammel teknologi i god forening

Det ble fortært en god mengde salat og diverse store kjøttstykker den kvelden. Grillmat ispedd alholholdige drikker gjør susen.

Det finnes muskler i HiFi kretsene og!

En stor takk til Jan Erik for at han lot oss vimse rundt i hagen hans og snakke høylytt om HiFi! Vi ser frem til å samles igjen til neste sommer!

 

Leave a Reply

Your email will not be published. Name and Email fields are required.