OAS-treff hos Jan Magne

Som i fjor inviterte Jan Magne OAS på forsommertreff på Nesodden. Som i fjor var det svært hyggelig, og både maten, drikken og været holdt skyhøy standard, så mange av oss brukte mer tid i sola på terrassen enn foran anlegget til Jan Magne. 

Jan Magne sitt anlegg

 

Krell og Wilson utgjør kjernen i Jan Magne sitt anlegg. Da Roy Ervins svarte boks ble satt inn i anlegget, måtte Roger Waters “Amused to Death” settes på for å se om det var noe forskjell med strømrenser eller ikke. At Roy Ervin ikke fikk den med hjem, kan tyde på at forskjellen var hørbar – og at den bidro positivt.

Etegilde

Geir, Ståle, Roy Ove og Runar i lystig lag på terrassen. På menyen stod tapasbuffet, ost og kjeks og massevis av snacks + drikke.

storre_enn_din

 

– Og diameteren på de strømkablene er omtrent sånn, kunne det vel tenkes at Roy Ove prøver å overbevise resten av forsamlingen om…

jamakr-anlegg

Men det ble tid til hifi også. Wilson Sasha høyttalere, Krell Phantom forforsterker, Krell Cipher cd- og sacd-spiller, Plinius Koru riaa, Parasound tuner og Krell EVO 600 monoblokker lånt av Geir. Racket er skreddersøm fra en kjenning av Jan Magne. Imponerende hvor god kontroll det var på bassen, men et relativt nakent rom gjør at det kan bli litt aggressivt i øvre mellomtone når man drar skikkelig på.

phantom

 

Nytt i forhold til i fjor, er forforsterkeren Krell Phantom med separat strømforsyning. Visuelt så godt som identisk med forgjengeren Evolution 202.

Krell Cipher cd- og sacd-spiller

Krell Cipher cd- og sacd-spiller

Krell Cipher er et beist av en spiller. Men den mangler jo streaming da.

zensati

Zensati Seraphim har også gitt et løft i lyden, ifølge Jan Magne. Selv må jeg innrømme at det er vanskelig å vurdere anlegget nå og slik det fremstod for ett år siden, siden avstanden i tid er så stor.

Ellers var det egentlig påmeldt sju personer til treffet hos Jan Magne. Det kom 11, men der det er hjerterom er det husrom o.s.v.

Jeg gleder meg allerede til neste års treff på Nesodden.

 

 

 

Leave a Reply

Your email will not be published. Name and Email fields are required.