OAS hos Oslo Hifi Center

ohc_oas_gt

Onsdag 27. mai var OAS invitert til Oslo Hifi Center for å få høre på et par spennende oppsett. Strengt tatt hadde vi vel invitert oss selv, men de ville i hvert fall ha oss på besøk. 

Hyggelig var det uansett, og både sjefen sjøl, Geir Tømmervik, butikksjefen Henning og alltid like blide Øystein viste fram mange av godsakene.

Det ble spilt på to oppsett. Det ene et rent Gryphon-oppsett i et lite rom, og det andre med Gryphon effekttrinn, Bel Canto pre, dac og cd-drivverk og Audio Physic-høyttalere. Begge oppsettene imponerte på hver sine måter, og noen likte nok det ene bedre enn det andre, og vice versa. Selv ble jeg nok mest imponert over luftigheten og detaljeringen i det rene Gryphon-oppsettet, men samtidig synes jeg anlegget med Audio Physic-høyttalerne totalt sett låt mest homogent og tiltalende framfor Gryphon-høyttalerne med Oscar Heil-diskantene.

Vi fikk også en snik-kikk på noen veldig spennende norske høyttalere som er i ferd med å bli lansert. Dessverre fikk vi ikke hørt dem, men den muligheten får vi forhåpentligvis ved en annen anledning.

I tillegg til å bli servert god lyd, og veldig mye god og spennende demomusikk (se bildet av demoskiva), ble vi rundt 15 OAS-medlemmene traktert med mineralvann og sjokolade. Det sies jo at veien til mannens hjerte går gjennom magen. Dermed var suksessen sikret uansett.

Takk til Geir Tømmervik og OHC for et flott arrangement. Vi i OAS kommer gjerne tilbake for å høre god lyd og god musikk.

mvh

Roy Ervin Solstad
Formann i OAS

ohc_ap_anlegg2 ohc_spilleliste ohc_oas ohc_mat ohc_gryphon_anlegg2 ohc_gryphon_anlegg1

 

Leave a Reply

Your email will not be published. Name and Email fields are required.